Onze led relamping in de Belgische Senaat

Hoe kan je flink op energie besparen en geavanceerde ledtechnologie inpassen in een klassiek en elegant decor? Bij zijn opdracht voor de Belgische Senaat had Rodalight een vernuftige oplossing voor de vervanging van een duizendtal gloeilampen door heldere E14 LED-kaarslampen van 3w.

Onze voordelige en kwalitatieve oplossing

Samen met enkele medewerkers van dezelfde dienst stelde Rodalight voor om alle gloeilampen van het kaarstype in de Belgische Senaat te vervangen door heldere E14 LED-kaarslampen van 3w. De vraag kwam van de directrice van het departement infrastructuur van de Belgische Senaat, die maatregelen wilde nemen in het licht van de energie-efficiëntie.

Zuinige en aangepaste ledlampen

Daarom raadden wij een heel specifiek lampmodel aan met een hoge CRI (kleurweergave-index), gekoppeld aan een heel warme lichtkleur van 2600 °K (graden Kelvin). Deze modellen van ledverlichting behoren tot een heel voordelige prijsklasse gelet op de kwaliteit van de geleverde lampen, die veel hoger is dan die van de basislampen.

... voor alle types van ledverlichting!

De diensten van de Senaat hadden zelf al de berekening gemaakt van de energierendabiliteit. Wij hadden als opdracht een elegant model van ledlamp (zonder kunststof of thermoplastisch materiaal) voor te stellen dat paste bij de inrichting en het meubilair, maar we moesten ook andere lampen vervangen in diverse verlichtingstoestellen in de salons van de Senaat.

De kleine staande lampen waren uitgerust met lampenkappen, waarin de kleur van de ledlamp zeker niet mocht verschillen van de klassieke gloei- en halogeenlampen die voordien werden gebruikt.
De voornaamste wens was dat de lampen uiterst warm en puur licht zouden produceren, om een gezellige sfeer te scheppen voor de senatoren die aan het werk zijn.

zie meer voorbeelden

Contactez-nous-Nl