Wij zijn al meer dan 40 jaar actief in de sector van verlichting. Dankzij die lange ervaring kunnen wij u het beste advies geven.
Ontdek hierna de getuigenissen en voorbeelden van een aantal van onze klanten, praktische tips en een fotogalerij van onze verwezenlijkingen :

Meer dan 40 jaar ervaring en 12.500 projecten
Verlichtingsoplossingen die zijn afgestemd op uw activiteit
Neem contact op met een echte specialist in verlichting!

In zijn 40-jarige bestaan heeft Rodalight al menige rol moeten spelen. Ons doel is echter hetzelfde gebleven: de beste verlichting voor uw installaties. Onze klanten getuigen ervan. Professionals in elektrische installaties, adviseurs in verlichting, beheerders van verlichtingsprojecten voor voedings- en andere winkels, binnenhuisarchitecten, enz. U kan rekenen op meer dan 40 jaar praktijkervaring als wij samen met u naar de ideale verlichting zoeken!

Onze onderneming helpt u met het kiezen van een aangepaste ledverlichting op maat, die uw winkel een aantrekkelijke en elegante aanblik geeft en zo uw verkoop doet stijgen! Maar uiteraard… verschilt de ledverlichting in een voedingszaak van die in een kledingwinkel.

Dankzij onze knowhow en onze specifieke kennis van die verschillende segmenten, en door het feit dat wij thuis zijn in de nieuwe ledverlichtingstoestellen, zorgen wij ervoor dat u zich onderscheidt van de rest en tegelijk flink bespaart op uw energierekening. Vraag hieronder meteen een offerte:

Contactez-nous-Nl