In welke sector u ook actief bent ...

Elke soort activiteit vergt een aangepaste verlichting, waarin uw werk helemaal tot zijn recht komt. Rodalight helpt u met het ontwerp en de uitvoering van uw project!

Wij realiseren uw verlichtingsproject →

Huisverlichting

Slagerijen

Salon en Welzijn

Tentoonstelling

Industrie en onderneming

Kantoren

RODA-guide-achat-NL

Wilt u de verkoop van uw bedrijf stimuleren?

Het Rodalight© kwaliteitslabel

  • Een besparing op uw energiefactuur die oploopt tot 90%
  • Expertise aangepast aan uw persoonlijke behoeften en uw activiteit
  • Berekening van uw jaarlijkse return on investment
  • 3 tot 7 jaar garantie op onze verschillende producten
  • Installatie van het materieel door erkende elektriciens
  • 40 jaar knowhow en meer dan 12.500 tevreden klanten

Meer dan 40 jaar ervaring in verlichtingsadvies

De verandering die de verlichtingssector de voorbije 10 jaar heeft doorgemaakt, en met name de grote vooruitgang die is geboekt op de led-markt, heeft ons ertoe aangezet om experts te worden in ledverlichting.

Al meer dan 40 jaar biedt Rodalight zijn klanten een heel uitgebreide waaier van led-oplossingen en -producten met de nieuwste technologie. Die vakkennis willen wij met u delen op deze website. Onze onderneming New Lights NV importeert en verdeelt namelijk al sinds 1971 diverse gamma’s van verlichtingsproducten in Europa!

Elk beroep vergt een ledverlichting die is aangepast aan zijn specifieke noden: wij helpen en adviseren u bij de installatie van uw nieuwe verlichtingstoestellen of de vervanging van uw bestaande lampen, om het energieverbruik aanzienlijk te verlagen en de schijnwerper te richten op uw activiteit.

Van traditionele tot ledverlichting

Rodalight begon als exclusief invoerder voor de Benelux van de producten van Oy Airam Ab Finland (het belangrijkste Finse en Scandinavische merk). Het heeft zich altijd onderscheiden door zijn vakkundige aanpak bij het verbeteren van de weergave van kleuren in winkeletalages.

Van de befaamde Airam-lampen tot vele andere producten van ‘heel lange duur’, zoals de nieuwe ‘Led Premium’-lijn. Al enkele jaren verdelen wij onder ons eigen label een aantal gamma’s van ledlampen van topkwaliteit, met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

De experts van Rodalight zijn doorlopend op zoek naar vernieuwende oplossingen op het vlak van ledverlichting. Zij zorgen ervoor dat u deze technologie, die zuiniger en milieuvriendelijker is, optimaal kunt benutten!

Rijke ervaring en beproefde knowhow

Doordat wij al zo lang bestaan, hebben wij met onze deskundigheid en onze knowhow het verschil kunnen maken bij veel klanten in uiteenlopende sectoren en omstandigheden. Wij kunnen u in detail de verschillen uitleggen in lichtkleuren en -effecten. 

Wij doorgronden elke situatie, om u te helpen zoeken naar het meest geschikte model van ledverlichting. Met onze benadering van ‘verlichting in de brede zin’ kunnen wij u ten slotte een alomvattende oplossing voorstellen.

Door op Rodalight een beroep te doen, haalt u een betrouwbare en ervaren partner binnen, van wie u meteen ook zeker bent dat hij alles afweet van ledverlichting. Het is immers van kapitaal belang dat u kan overschakelen op een andere verlichtingsoplossing die meer geschikt is dan tl-, halogeen- of ontladingslampen. Wij zijn daarin thuis en helpen u graag op weg.

De beste led voor de verlichting van uw business

Wij laten uw producten schitteren dankzij Pur Premium LED-licht. Een unieke kleurweergave geeft een meerwaarde aan uw etalages en doet de verkoop stijgen. Met een gepaste keuze van ledtoestellen kan u zich onderscheiden en uw winkel aantrekkelijker maken!

Een unieke kleurweergave geeft een meerwaarde aan uw etalages, uw modecollecties en -accessoires en doet de verkoop stijgen. De nieuwe ledlampen zorgen voor een unieke kleurweergave, die uw producten als nooit voorheen doet schitteren. Een doordachte verlichting leidt altijd tot betere resultaten, maakt u nog professioneler en kan uw elektriciteitskosten halveren.

Uw investering gaat heel snel renderen, en met de nieuwste ledlampen oogt uw werkomgeving nog mooier en rustgevender. Waar wacht u nog op om een relamping door te voeren?

Wat is uw verlichtingsproject?

 • Op zoek naar een professionele ledverlichting?
 • Kwaliteitsmateriaal voor een aantrekkelijke prijs?
 • Zichtbare kwaliteit vanaf de eerste blik?
 • U wil een gebouw uitrusten met ledlampen?
 • Zichtbare kwaliteit zonder de mede-eigendom te ruïneren?
 • Professionals of particulieren: wij helpen u.

Waarom contact opnemen met een lichtexpert?

 • Hij luistert naar u en begrijpt wat u precies nodig heeft
 • Een expertise op maat in uw winkel of bedrijf
 • Een specifieke verlichting die is aangepast aan uw activiteitssector
 • De beste fabrikanten om uw investering te laten renderen
 • Al het verlichtingsmateriaal dat u nodig heeft uit voorraad of op bestelling
 • Zet uw producten in de kijker en bespaar flink op energie
Contactez-nous-home-NL