Verlichting, een passie van vader op zoon

Opgericht in 1971 door Samuel Jacovy, die in de jaren 1990 gezelschap kreeg van zijn zoon, Laurent Jacovy, is Rodalight al vele jaren actief op de verlichtingsmarkt. Aanvankelijk was het gespecialiseerd in de directe verkoop van spots, lampen en peertjes, maar in de loop der jaren heeft het nieuwe missies op zich genomen.

Vandaag de dag heeft Laurent met veel passie de volledige leiding van het bedrijf overgenomen en het op een geheel nieuw bedrijfsmodel gericht: projectverlichting. Als een echte ontwerper, adviseur, lichtarchitect, distributeur en installateur van LED’s, laat Rodalight de projecten van professionals en particulieren in heel België stralen.

Uw lichtadviseur bij u in de buurt en uw wensen

De perfecte oplossing vinden voor uw behoeften, profiel en budget is voor ons van essentieel belang. Daarom stellen wij een eerste ontmoeting voor, tijdens welke wij uw behoeften en uw huidige situatie analyseren.

Dankzij onze deskundigheid, onze grondige kennis van verlichtingssystemen en onze beheersing van de nieuwe LED-middelen, kunnen wij een inventarisatie van de verlichting uitvoeren, een diagnose stellen van de bestaande oplossingen, de energiebalans en het rendement van de investering berekenen, enz. En wat als wij uw eigendom in de schijnwerpers zetten?

De waarden die ons sturen

Professionaliteit

Geïnspireerd door bijna 50 jaar ervaring, heeft Rodalight een lange geschiedenis van deskundigheid op het gebied van verlichting.

Vertrouwen

Uw project is ons project. Daarom houden wij ons bezig met het vinden van een oplossing op maat, die is afgestemd op uw behoeften.

Gezelligheid

De warme sfeer die onze verlichtingen bieden, komt ook tot uiting in de relatie die wij met u creëren.

Luisteren

U leren kennen en uw verwachtingen begrijpen is essentieel om u de beste adviezen en hulp te kunnen geven.

Eerlijkheid

Wij maken er een erezaak van om altijd duidelijk en transparant te communiceren, zowel over ons bedrijf als over onze partners.

Wat ons als verlichtingsbedrijf doet uitblinken

  • Ons reactievermogen – Door onze kleine structuur kunnen wij ons snel en efficiënt aanpassen aan al uw behoeften.
  • Onze ervaring – Onze deskundigheid is verre van geïmproviseerd en berust op lange en leerzame jaren van werken op het gebied van verlichting.
  • Onze ruime keuze aan lampen – Wij selecteren zorgvuldig LED lampen van hoge kwaliteit in onze zoektocht naar innovatieve, energiebesparende oplossingen.
Contactez-nous-Nl