Ledspots van heel hoge kwaliteit

Deze modezaak van de hoge prijsklasse was op zoek naar ledspots die voldoende licht moesten werpen op de stoffen en tegelijk zuinig omspringen met energie.

Bouvy heeft een heel gevarieerd verlichtingspark, met diverse soorten producten voor uiteenlopende toepassingen. Voor alle modellen samen gaat het om een duizendtal lampen!

De boetiek schakelt nu geleidelijk over op ledlampen (het hoeft niet allemaal in één keer te gebeuren). Zo werd onlangs in een van de winkels een reeks lichtpunten vervangen, zonder dat men daarvoor elke lamp of buis hoefde te veranderen.

Een perfect afgestemd ledeffect

Het was belangrijk om met ledlicht heel duidelijk de aandacht te richten op een groep uitgestalde kledingstukken. Daarbij moest rekening worden gehouden met een bijna 4 meter hoog plafond!

Rodalight leverde gloednieuwe ledspots GU10 met een heel hoog rendement (8,5w en bijna 700 lumen, vergelijkbaar met 94w halogeen met een kleurweergave-index van meer dan 85).

We hadden te maken met eersteklas ledmateriaal voor een uitstekende prijs, speciaal ontworpen voor textiel, tot grote tevredenheid van de gebruiker…

1001 ledspots voor de verlichting van stoffen

Bij Bouvy is het ‘verlichtingspark’ bijzonder compact en gevarieerd. Het kost zelfs de gebruiker veel moeite om alle referenties te kennen en te weten waarvoor elk type van lampen in de winkels precies gebruikt wordt.

Dat kunnen zowel halogeen- als ontladingslampen of tl-fluorescentielampen zijn, bijvoorbeeld in de ateliers of voor de magazijnen.

Omdat het winkelpersoneel zelf gespecialiseerd is in mode, kreeg een technische medewerker de leiding toen er moest worden nagegaan welke ledverlichting de onderneming precies nodig had.

Ons voorstel voor een ledverlichting op maat

De keuze viel op Rodalight wegens het vakkundige advies, de uitstekende kennis van de gevraagde modellen of referenties, en ten slotte de snelheid van uitvoering.

Rodalight kan prat gaan op een hoogstaande dienstverlening: het is thuis in alle door de klant beschreven en gevraagde modellen van ledspots, zelfs wanneer het niet meer de juiste referenties heeft van het model in kwestie.

zie meer voorbeelden

Contactez-nous-Nl