Er zijn veel verschillende soorten verlichting om een huis te verfraaien. Het kiezen van het juiste licht, de juiste sfeer, de juiste intensiteit kan dus een echte hoofdpijn worden. Onze deskundigen zijn zich bewust van de moeilijkheden op de markt en kunnen u met raad en daad bijstaan.

Wij maken uw lichtplan op maat

Zowel praktisch als esthetisch is de verlichting in uw huis van essentieel belang om een unieke sfeer op maat te creëren. Om de juiste verlichting te creëren moet u dus rekening houden met verschillende criteria, zoals het doel van de kamer, de oriëntatie, de grootte, of de indeling en de decoratie.

Op basis van de plattegrond van uw huis en een nauwkeurige lichtstudie, stellen wij een gedetailleerd plan op voor de lichtbronnen in uw huis. Dit omvat al onze aanbevelingen betreffende de soorten verlichtingen (wandlampen, spots, hanglampen, LED-strips, enz.) en hun opstelling.

Gemengde verlichting voor een sfeer die bij u past

Onze tip om uw ruimte op de mooiste manier te verlichten? Speel met verschillende soorten verlichting.

1.

Algemene of sfeerverlichting, waarmee u uw hele kamer kunt verlichten met een centrale lichtbron. Dit is vaak een plafondlamp, zoals spots of hanglampen.

2.

Plaatselijke verlichting of spotverlichting, die bedoeld is om een specifiek gebied te verlichten. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt in een keuken, een leeshoek of een studeerkamer.

3.

Accentverlichting, die gebruikt wordt om voorwerpen of architectonische elementen, zoals een schilderij, een plant, een schouw, enz. in de kijker te zetten.

Ontdek onze ruime keuze aan verlichtingen

Houdt u van een modern design? Of geeft u de voorkeur aan het industriële effect van metaal? Misschien wilt u een meer rustieke of art-deco stijl creëren? Wat uw smaak en wensen ook zijn, wij kunnen ze verwezenlijken.

Onze deskundigen hebben met zorg een assortiment verlichtingen van de bovenste plank geselecteerd, met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. In ons assortiment vindt u allerlei soorten lampen, van hanglampen tot spots, vloerlampen, wandlampen, enz.

Intelligente verlichting is mogelijk!

Het juiste licht op het juiste moment – dat is wat intelligente verlichting u biedt. Huisautomatisering wordt steeds belangrijker in onze huizen. Daar horen nu ook lampen bij, met systemen waarmee u uw lampen op afstand kunt aan- en uitschakelen, uw verlichting kunt aanpassen aan de lichtsterkte, verlichtingstijden kunt programmeren, enz.

Et ses avantages sont nombreux. En plus de pouvoir gérer vos luminaires depuis votre canapé, elle vous permet également de réaliser de belles économies d’énergie et d’optimiser votre sentiment de sécurité.

Architecten & aannemers, werken samen!

Om u bij uw bouwprojecten te helpen, stellen onze verlichtingsspecialisten hun deskundigheid tot uw beschikking. Als uw partner zullen wij met u samenwerken om de sfeer te scheppen waarvan uw klanten hebben gedroomd.

Contactez-nous-Nl