Een bakkerij verlichten met ledbuizen

In 2012 gaf Euro-Spotlite bakkerij ‘La Wetterenoise’ de raad om te kiezen voor een functionele en duurzame industriële verlichting, met nieuwe energiezuinige ledbuizen. De bakkerij vroeg ons advies over de meest geschikte ledverlichting voor haar nieuwe hypermoderne werkplaatsen in Vorst (België). Het ging om een nieuw project waarvoor alle mogelijke oplossingen in aanmerking kwamen. Rodalight raadde de onderneming al gauw ledbuizen aan voor een professionele verlichting!

Een uitstekende verlichtingssterkte gekoppeld aan een laag verbruik, dankzij hermetische toestellen met een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, een investering die zich snel terugverdient.

Een uitstekende verlichtingssterkte gekoppeld aan een laag verbruik, dankzij hermetische toestellen met een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, een investering die zich snel terugverdient.

Onze ledverlichting voor deze werkplaatsen

Na analyse raadden wij onze klant een hermetisch toestel van 150 cm aan van dubbel polycarbonaat met geïntegreerde full ledlampen, met hoog rendement en koud wit licht van 4000 graden Kelvin. Dit soort toestel leek ons geknipt voor dit project, wegens de combinatie van verschillende voordelen:

  • gemakkelijk te installeren,
  • eenvoudig te gebruiken,
  • aangepast aan de Europese voedingsnormen (HACCP).

Dit type van ledbuizen zorgt voor een professionele verlichting met erg betrouwbare binnenmaterialen. Het is een betaalbaar en toch hoogwaardig toestel, dat garant staat voor een uitstekende lichtkwaliteit in een intensieve werkomgeving waar het vrijwel de klok rond blijft branden.

Een verlichting die beantwoordt aan welbepaalde behoeften

Dankzij een rentabiliteitsberekening zag de bakkerij meteen in dat een ledverlichting voor haar winkel alleen maar voordelig zou zijn: de investering zou binnen twee jaar terugverdiend zijn!

De klant wilde zowel zijn verbruik fors terugschroeven als een afgemeten investering doen (zonder boven het budget te gaan dat hij daarvoor had vrijgemaakt) en die zo vlug mogelijk laten renderen… Wil u dat ook niet? 

Professionele verlichting voor een prijsje

De investering is nu volledig afgelost en de onderneming bespaart zo’n 60% op wat een traditionele installatie haar gekost zou hebben.

Die jaarlijkse besparing kan worden vermenigvuldigd met het verwachte aantal jaren dat ze ledbuizen gebruikt voor haar professionele verlichting. De totale besparing ligt dus in werkelijkheid nog véél hoger!

zie meer voorbeelden

Contactez-nous-Nl