Relamping van hotel Amigo: perfect geïntegreerde ledlampen

Een partnership op maat, waarbij Rodalight oplossingen vond die waren aangepast aan de behoeften van zijn klant. Wat bij deze opdracht het verschil maakte, was dat Rodalight perfect de modellen en bouwdetails kent van duizenden ledlampen!

Hotel Amigo wilde de traditionele verlichting vervangen door ledlampen. De technische dienst van het hotel raadpleegde ons voor het oplossen van een probleem. De grootste moeilijkheid was dat er een bijzonder model van ledlamp moest worden geïntegreerd in een bestaande, heel typische armatuur, die het hotel absoluut wilde behouden.

Een erg technische klus

De technici van het hotel moesten op zoek naar een bijzonder model van ledlamp dat zou passen in een bestaande, maar vrij oude armatuur, rekening houdend met het te vervangen aantal lampen. Zo moesten ze per geval het ledmodel zien te vinden dat zou passen bij de betreffende lamp. Doordat wij vertrouwd zijn met tal van ledmodellen, slaagde het hotel erin om honderden lampen te vervangen.

De keuze voor een weinig voorkomend model van ledlamp

De technisch directeur wilde absoluut de bestaande toestellen en armaturen behouden en het probleem oplossen met een perfect aangepast model van ledlamp. Het werd de MR11 ledlamp, een vrij zeldzaam model met een diameter van 35 mm.

Het gekozen model moest een voldoende grote inbouwdiepte hebben. Aangezien de bestaande apparaten in het hotel niet konden worden gewijzigd, moest er absoluut een lamp worden gevonden die diep genoeg was.

De tweede moeilijkheid was het vinden van een geschikte transformator zonder geknipper voor de leds, omdat de bestaande transformator inmiddels ook verouderd was. Ook die werd gevonden dankzij de hulp en de vakkennis van de gespecialiseerde medewerkers van Rodalight!

zie meer voorbeelden

Contactez-nous-Nl