Het kiezen van de juiste verlichting voor uw levensmiddelenwinkels is geen kleinigheid. Afhankelijk van het licht waarmee de winkel is uitgerust, kan uw winst totaal verschillend zijn. Onze experts zijn er om u te adviseren bij het nemen van uw beslissing.

Stel een verlichtingsplan op

Of u nu een slagerij, een kaasmakerij, een viswinkel, een traiteur, een bakker, een kruidenierszaak of een ander soort horecazaak hebt, goede verlichting is essentieel. Zo kunt u een unieke sfeer creëren die past bij het soort eten dat wordt aangeboden.

Hiervoor maken wij een audit van uw huidige verlichtingssysteem op basis van de plannen die u ons aanlevert. Wij luisteren naar uw wensen tijdens een eerste gesprek in onze vestigingen en kunnen vervolgens een afspraak maken voor een bezoek bij u ter plaatse. Wij zullen dan aanbevelingen doen over de bestaande verlichting (spots, wandlampen, plafondlampen, spots, LED lampen,…) en u onze LED verlichtingsoplossingen voorstellen.

Bij Rodalight streven wij ernaar uw producten te laten opvallen. Dit betekent dat wij niet alle soorten bedrijven op dezelfde manier zullen behandelen.

  • In een slagerij geeft men de voorkeur aan rozerood licht om de versheid van het vlees te benadrukken. Elke andere kleur zou het visueel onaantrekkelijk maken.
  • In een bakkerij kiest men een warmwitte kleurtemperatuur van de LED lampen rond 2400 tot 2700 Kelvin om een warme sfeer te creëren.
  • In kruidenierswinkels is het een zaak van geval tot geval, omdat levensmiddelen zoals fruit en groenten niet op dezelfde manier op licht reageren. Sommige mensen geven de voorkeur aan koel warm wit in 3000 Kelvin. Anderen zullen kiezen voor het meer intense neutraal witte 4000K.

Het is nogal subjectief. Daarom denken wij met u mee, geven u het beste advies, bieden u demonstraties met verschillende apparatuur aan om het licht te visualiseren, maar wij zullen u nooit dwingen een keuze te maken, want alles kan samen besproken en beslist worden. Licht is een gevoelig onderwerp, het is ook een kwestie van smaak en persoonlijke beleving.

Onze oplossingen voor de horeca

Wij zijn ook experts in de verlichting van horecagelegenheden. Heeft u een design bar? Heeft uw restaurant een vintage inrichting? Hebt u gekozen voor een art-deco stijl voor uw hotellounge? Wat uw project ook is, wij zullen ervoor zorgen dat uw bedrijf opvalt.

Bij Rodalight weten wij dat licht de stemming van onze klanten beïnvloedt. Daarom kiezen wij voor verlichting die bijdraagt tot het welzijn van de klanten en van uw werknemers. Daarom raden wij aan warme kleurtemperaturen te gebruiken. Dat zal een intieme en comfortabele sfeer aan uw bar of restaurant geven.

Een verscheidenheid aan LED verlichting om uw zaak in de kijker te zetten

Om uw zaak zo goed mogelijk te verlichten, geven wij de voorkeur aan de combinatie van verschillende soorten LED verlichting.

Om een sfeer te creëren is algemene of sfeerverlichting een essentiële bron van licht, die gewoonlijk wordt geleverd door een plafondlamp, hanglampen of spots, of inbouwlampen.

Soms is het nuttig om specifieke plaatsen te verlichten, zoals het vlees in de koelkasten van een slagerij of de tafels in een restaurant met een cocooning stijl. Spotverlichting is de oplossing.

In sommige bars of hotels kan het accentueren van een detail, zoals een schilderij, een plant of vintage flessen, het verschil maken. Accentverlichting is in dit geval de oplossing.

levensmiddelenwinkels, verlichting slagerijen, verlichting slagerij, slagerij verlichting, rodalight, project verlichting, projectverlichting, verlichting, verlichting advies, led verlichting, ledverlichting, lichtadvies, lichtarchitect

Domotica voor levensmiddelenwinkels

Intelligente LED verlichting wordt steeds populairder, en niet voor niets. Vandaag hoeft u uw verlichting niet meer de hele dag aan te passen. Domotica regelt dat voor u. U kunt nu de verlichtingsuren in uw winkel programmeren, aanpassen aan het zonlicht, enz.

Met intelligente verlichting kunt u ook tot 50% besparen op uw energiekosten, met een zeer snel rendement van uw investering. De installatie van bewegings- of afwezigheidsdetectoren in loodsen en toiletten is daarvoor, maar ook voor uw werknemers, zeer interessant. Zij zullen niet langer naar de schakelaar hoeven te zoeken wanneer zij bijvoorbeeld zware dozen met levensmiddelen dragen.

Hier volgen enkele voorbeelden van ons werk en onze verlichtingsoplossingen voor slagerijen en traiteurs.

Ontdek onze andere realisaties in foto's
Contactez-nous-Nl