Terwijl halogeenlampen een maximum aan energie verbruiken en enorm warm worden, kunnen leds dat verbruik met 85 tot 90% doen dalen en de warmteafgifte gevoelig verminderen. Gloeilampen werden in de jaren 90 vervangen door zogenaamde ES (van Energy Saver) halogeenlampen. De energiebesparing bedroeg echter vaak maar 10 tot 15%…

Deze halogeenlampen waren dan ook weinig interessant, omdat de ledtechnologie al veel verder stond. De oplossingen die deze technologie biedt, zijn volstrekt compatibel en veel zuiniger.

HEEL SNEL TERUGVERDIEND

Vervang uw klassieke gloeilampen eenvoudig door superzuinige leds

Nieuwe ledlampen kunnen worden geïnstalleerd zonder transformator en rechtstreeks op 230V. Daarom zijn ze ook zo populair. De levensduur vormt een van de interessantste aspecten. Ledlampen werken, afhankelijk van het model, 20.000 tot 25.000 uur (gemiddelde levensduur).

Tel bij de lange levensduur en de energiebesparing de aantrekkelijke prijs, en uw berekening is snel gemaakt: twijfel niet langer, led relamping is een investering die u zich niet zal beklagen!

Kies ook een verlichting van betere kwaliteit, voor meer visueel comfort en aantrekkelijkheid

Met ledlampen heeft u ook de keuze tussen diverse kleuren van wit. Dat maakt dat u ze in allerlei situaties kan gebruiken, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

De voornaamste criteria om over te schakelen op energiezuinige ledlampen zijn: kwaliteit, duurzaamheid, energie-efficiëntie, prijs, kleurtemperatuur, CRI, vorm en grootte, gradatievermogen. 

zie meer advies

Contactez-nous-Nl