Geld besparen dat wil iedereen toch? LED lampen hebben heel wat voordelen: ze zijn onder meer veilig, flexibel en ook heel energiezuinig.

Dat we met ledtoestellen enorm veel energie uitsparen, daarover is bijna iedereen het vandaag eens. Bovendien kunnen de nieuwe ledlampen zich heel gemakkelijk aanpassen aan vroegere situaties (oudere toestellen), mits een simpele controle vooraf.

led verlichting, verlichting led, geld besparen, rodalight, project verlichting, projectverlichting, verlichting, verlichting advies, led verlichting, ledverlichting, lichtadvies, lichtarchitect

Een besparing die oploopt tot 90%!

Dat danken we aan de verbetering en de combinatie van de eigenlijke ledtechnologie met een technologie die is ingebouwd in de lampen of apparaten, die almaar steviger en betrouwbaarder zijn. Ledlampen behoren al enkele jaren tot de domeinen waarin de grootste energiebesparingen kunnen worden gerealiseerd.

Vernieuw de bestaande verlichting

Er hoeft geen nieuw project aan te pas te komen om over te schakelen op ledlampen! Oude halogeen-, gloei- of spaarlampen en zelfs gewone tl-buizen zijn heel gemakkelijk te vervangen door nieuwe energiezuinige ledtoestellen of -lampen.

Nieuw materieel blijft de beste keuze, maar als uw budget het niet toelaat, kan u toch nog flink wat besparen door het vervangen van de lampen in bestaande verlichtingstoestellen.

Ontdek onze rentabiliteitscalculator

Meet zelf, met relevante cijfers die heel dicht bij de realiteit liggen, hoeveel u bespaart en op hoeveel tijd, door u te baseren op uw normale gebruik. De ROI (Return On Investment) zal verschijnen. Die toont u hoeveel u precies bespaart tijdens de duizenden uren waarin u uw ledlampen gebruikt.

We horen vaak dat de besparing niet meteen zichtbaar is en dat het weggegooid geld lijkt. Dat klopt niet: u zal snel merken dat u voor uw elektriciteit plots een pak minder betaalt en er met het uitgespaarde bedrag gerust eens een weekendje op uit kan trekken.

Veel minder energie verbruiken? Ja, maar op een verstandige manier!

Men vraagt zich vaak af waarom de energiebesparing zo groot is: het antwoord is vrij simpel. Ledlampen bevatten chemische componenten (halfgeleiderkristal, fosfor…). Door een gelijkstroom in die stoffen te injecteren, wordt een maximum aan licht geproduceerd en een minimum aan energie verbruikt, met een goede afvoer van de warmte.

We halen eenzelfde lichtsterkte als vroeger, maar verbruiken 8 tot 10 keer minder!

Ledlampen van goede kwaliteit (aangeboden op deze website) hebben meestal het voordeel dat hun warmte-afvoersystemen beter zijn dan die in zogeheten goedkope ledlampen. Daardoor zal de lamp veel langer meegaan, hoeft u ze niet te snel te vervangen en zal uw aankoop echt renderen.

zie meer advies

Contactez-nous-Nl